Naar de inhoud
Het Stoerwoud

Peuterspeelzaal

Language menu

PSZ het Stoerwoud

Peuterspeelzaal het Stoerwoud biedt opvang aan 16 kinderen in de leeftijd van twee tot vier jaar. Wij vinden het belangrijk om kinderen spelenderwijs te laten wennen aan de omgang met andere kinderen. We bieden groepsactiviteiten aan en begeleiden de kinderen in samenspel. Elke ochtend worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals spelletjes, liedjes zingen, knutselen, en kookactiviteiten. De activiteiten zijn gericht op herkenbare peuterthema's zoals: sprookjes, mensen, lente, vakantie enzovoort en sluiten aan bij de voorbereiding voor de basisschool. Er wordt veel aandacht besteed aan de taalontwikkeling van het kind.

Praktische informatie

 • Leeftijd

  2-4 jaar

 • Openingstijd

  ma t/m do van 8.15 uur tot 12.45 uur

 • Groepsgrootte

  max. 16 kinderen

 • Uurtarief

  € 10,24

Divider

Beleid

Wij bieden ouders en kinderen een vertrouwde en veilige omgeving. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen, kunnen groeien, zich veilig voelen en vooral veel plezier kunnen hebben. Wij stimuleren kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling, waarbij de taalontwikkeling veel aandacht krijgt, zodat kinderen goed voorbereid naar het basisonderwijs kunnen gaan.

We vinden het belangrijk om kinderen positief te benaderen. We kijken naar wat de kinderen al kunnen, zoeken naar oplossingen en proberen altijd de nadruk op positief gedrag te leggen.

We hebben een prachtige ruime tuin waar we iedere dag heel wat tijd met de kinderen in de buitenlucht kunnen spelen.

In ons pedagogisch beleid kun je meer lezen over onze visie en werkwijze. In het pedagogisch werkplan vindt je aanvullende informatie over onze peuterspeelzaal.

Openingstijden

Peuterspeelzaal het Stoerwoud is geopend in de ochtenduren tijdens schoolweken. Op dit moment zijn we geopend van maandag tot donderdag van 8.15 uur tot 12.45 uur, met uitzondering van alle schoolvakanties, de vanuit scholen vastgelegde studiedagen, nationale feestdagen en de dag na Hemelvaart.

Groepen leeftijden

Peuterspeelzaal het Stoerwoud heeft één groep:

 • Gekko: op deze groep zitten maximaal 16 kinderen, in de leeftijd van twee tot vier jaar.

Tarieven

De prijzen van het Stoerwoud zijn inclusief eten, drinken en luiers.

Gecko

Rapporten

Kinderopvang het Stoerwoud, beschikt uiteraard over de benodigde gemeentelijke vergunningen en voldoet aan alle aan de kinderopvang gestelde normen.

Dit is terug te vinden op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LKR), ons registratienummer is: 180777063.

Divider

Schrijf je kind in

Ben je enthousiast geworden over kinderopvang het Stoerwoud? Via ons formulier kun je je kind(eren) inschrijven. Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging. Daarna nemen we binnen enkele dagen contact op. Tot ziens bij het Stoerwoud!