Naar de inhoud
Het Stoerwoud

Werken bij

Language menu

Werken bij

Kinderopvang het Stoerwoud is groen, biedt kwaliteit en is altijd in ontwikkeling. We bieden niet alleen de kinderen en hun ouders een vertrouwde en gezonde omgeving maar zeker ook onze medewerkers. We zijn bij het Stoerwoud als het even kan graag buiten of halen buiten naar binnen. We vinden het belangrijk dat kinderen leren over en in de natuur. We vinden het leuk als jij dat ook vindt, maar je hoeft niet persé groene vingers te hebben -die krijg je bij ons vanzelf-.

Wij hechten veel waarde aan een sterk, fijn en stabiel team en investeren daarom graag in onze medewerkers. Ook hebben we altijd de intentie om toe te werken naar een vast dienstverband. Bij het Stoerwoud krijg je de ruimte om je talenten in te zetten en om jezelf te blijven ontwikkelen. We hebben een hecht en betrokken team dat zich dagelijks met plezier, energie en creativiteit inzet om onze kinderen te laten groeien en bloeien. 

Ben je op zoek naar een fijne en vertrouwde werkplek, beschik je over -of werk je aan- de juiste diploma’s, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Relevante werkervaring is fijn, maar een pro actieve leerhouding en enthousiasme voor ons vak vinden we nog veel waardevoller. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen