Naar de inhoud
Het Stoerwoud

Kinderdagverblijf

Language menu

KDV het Stoerwoud

Kinderdagverblijf het Stoerwoud biedt opvang aan 57 kinderen in de leeftijd van zes weken tot vier jaar. Het kinderdagverblijf heeft horizontale groepen. Door de vele ramen is het een licht en transparant kinderdagverblijf. Alle groepen kunnen elkaar zien. Mede door het vaste team van pedagogische medewerkers, dat al jaren bij ons werkt, blinkt het Stoerwoud uit in het aanbieden van een persoonlijke aanpak en continuïteit. Naast veel liefde en aandacht voor het kind vinden we warm contact met ouders heel belangrijk.

Praktische informatie

 • Leeftijd

  0-4 jaar

 • Openingstijd

  7.45 uur tot 18.15 uur

 • Groepen

  5 horizontale groepen

 • Uurtarief

  € 11,42

Divider

Ons Beleid

We bieden pedagogiek op maat aan. Dit wil zeggen dat we naar alle kinderen individueel kijken en inspelen op wat ze nodig hebben. Elk kind krijgt persoonlijke aandacht, zodat het zich kan ontwikkelen in zijn eigen tempo. We hebben dus geen duidelijk omlijnd beeld over hoe een kind moet worden. Elk kind heeft zijn eigen persoonlijkheid en juist dit maakt elk kind zo uniek en leuk. Om deze eigenheid te kunnen behouden, is het voor kinderen belangrijk om zelfvertrouwen te ontwikkelen. Wij vertrouwen erop dat wanneer een kind veel liefde, ruimte maar ook structuur krijgt, het zal opgroeien als een individu met zelfvertrouwen.

In ons pedagogisch beleid kun je meer lezen over onze visie en werkwijze. In het pedagogisch werkplan vindt je aanvullende informatie over ons kinderdagverblijf op de Nieuwegracht 49.

Openingstijden

Kinderdagverblijf het Stoerwoud is geopend van maandag tot vrijdag van 7.45 uur tot 18.15 uur.

Wij zijn gesloten op nationale feestdagen, op 5 mei (om de 5 jaar), de dag na Hemelvaart en rond Kerst en Oud & Nieuw (maximaal vijf werkdagen). Op 26 april, 5 december en 24 december sluiten we eerder (17.00 uur). Tijdens de zomervakantie zijn wij gewoon open.

Groepen en leeftijden

Kinderdagverblijf het Stoerwoud bestaat uit vijf horizontale groepen:

 • Boa: op deze groep zitten maximaal elf kinderen, in de leeftijd van 6 weken tot 24 maanden.
 • Luiaard: op deze groep zitten maximaal negen kinderen, in de leeftijd van 6 weken tot 24 maanden.
 • Lori: op deze groep zitten maximaal zestien kinderen, van één tot vier jaar.
 • Gibbon: op deze groep zitten maximaal zestien kinderen, van twee tot vier jaar.
 • Toekan: op deze groep zitten maximaal vijf kinderen, van twee tot vier jaar.

Tarieven

De prijzen van het Stoerwoud zijn inclusief standaard flesvoeding, eten, drinken en luiers.

Bij de prijs zit een beperkt aantal extra dagen per jaar inbegrepen.

Gecko

Rapporten

Kinderopvang het Stoerwoud, beschikt uiteraard over de benodigde gemeentelijke vergunningen en voldoet aan alle aan de kinderopvang gestelde normen.

Dit is terug te vinden op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LKR), ons registratienummer is: 228029983.

Divider

Schrijf je kind in

Ben je enthousiast geworden over kinderopvang het Stoerwoud? Via ons formulier kun je je kind(eren) inschrijven. Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging. Daarna nemen we binnen enkele dagen contact op. Tot ziens bij het Stoerwoud!